Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، مصطفی احمدوند در جمع خبرنگاران با بیان اینکه مهم‌ترین موضوع در افزایش کیفیت مصالح متریال و مواد اولیه مورد استفاده از تولید آن است گفت: اگر در کرمانشاه در ساختمان‌سازی از شن و ماسه استاندارد استفاده می‌شد میزان خسارات پس از زلزله به مراتب بسیار کمتر بود. متاسفانه شاهد آن بودیم که مصالح ساختمانی مورد استفاده در مساکن این منطقه دچار پوکی و خوردگی شده بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به تصمیم سازمان ملی استاندارد برای تغییر استانداردهای تولید بتن در کشور اظهار داشت: متاسفانه سازمان ملی استاندارد قصد دارد با ویرایش قانون تولید بتن آماده بخشی از استانداردهای آن را حذف کند این در حالی است که این استانداردها به قانون تبدیل شده است و حذف برخی از آنها به زیان مصرف‌کنندگان که مردم هستند تمام می‌شود.

رئیس انجمن بتن افزود: قرار بر این است که برخی از چک‌لیست‌های قانون بتن از جمله چک لیست بازرسی از ماشین‌آلات و تجهیزات کارخانه‌ها، چک لیست انتقال بتن از کارخانه به مقصد و چک لیست بازرسی از نحوه تولید بتن حذف شود.

وی ادامه داد: همچنین قرار بر این است که معیار تحویل بتن از وزنی به حجمی تغییر کند. در این صورت مصرف‌کننده نمی‌داند نسبت وزن سیمان به آب و شن و ماسه چقدر بوده است و امکان کم‌فروشی بسیار افزایش پیدا می‌کند.

احمدوند با بیان اینکه در زلزله بم و کرمانشاه به بنیاد مسکن و مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی زیر نظر وزارتخانه متبوعه پیشنهاد دادیم به صورت رایگان آزمایشگاه های تست مصالح استاندارد از جمله بتن در این مناطق دایر شوند تا بتوانیم از ساخت و سازهای غیر استاندارد پس از زلزله جلوگیری کنیم گفت: این نهادها اجازه حضور ما ولو به صورت رایگان را ندارند و قبول نکردند که آزمایشگاه‌های انجام بتن برای بازرسی و بررسی میزان کیفیت ساخت و ساز در منطقه حضور داشته باشد.

وی تاکید کرد: ماه گذشته بیش از 105 زلزله با ریشترهای مختلف در ایران رخ داد که سه استان کرمان، کرمانشاه و یزد بیشترین وقوع زلزله را داشتند.

احمدوند با بیان اینکه هر ماه تقریباً 100 زلزله در کشورمان رخ می‌دهد گفت: از آنجایی که ایران در نوار زلزله قرار دارد تولید و استفاده از مصالح استاندارد برای ساخت و ساز بسیار مهم است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: استاندارد ایران زلزله ساخت و ساز زلزله بم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۲۳۶۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است

استاندار کرمانشاه گفت: برای ایمن‌سازی استان کرمانشاه و اتمام واقعی بازسازی زلزله به ۴ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، محمدطیب صحرایی امروز _ شنبه هشتم هشتم اردیبهشت _ در نشست مدیریت بحران که با حضور محمد حسن نامی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور که در سالن شهید سلیمانی استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: مدیریت و کنترل به‌موقع، بحران را به حداقل می‌رساند.

وی ادامه داد: استان کرمانشاه به‌دلیل شرایط خاصی که دارد در معرض بحران‌های مختلفی همچون سیل، زلزله و… قرار دارد.

استاندار کرمانشاه اشاره‌ای به خطر آتش‌سوزی مراتع و جنگل‌های استان با توجه به پوشش گیاهی منطقه داشت و بحث تجهیزات امداد و نجات داشت و گفت: پدیده ریزگردها از دیگر مشکلات استان است که با توجه به عوامل مؤثر اثرگذار شدت و ضعف دارد.

وی با اشاره به مشکلات به‌جا مانده از ادوار گذشته برای استان، تصریح کرد: با اعلام بی‌موقع جشن پایان بازسازی زلزله از ردیف بودجه زلزله‌زده کشور خارج شدیم در حالی که هنوز ده‌ها ساختمان دولتی از فرمانداری گرفته تا ادارات حتی مساجد این مناطق، بازسازی نشده است.

صحرایی اشاره هم به افتتاح زودهنگام راه‌آهن کرمانشاه داشت و افزود: راه‌آهن کرمانشاه برای خدمات‌رسانی مطلوب به مردم نزدیک به یک‌هزار میلیارد اعتبار نیاز دارد.

وی با ادامه نیازهای استان کرمانشاه به بحث امسال تسهیلات مناطق زلزله‌زده اشاره کرد و گفت: در صورت تخصیص تکمیل ساختمان‌های مناطق زلزله‌زده با توجه به پیشرفت فیزیکی آن‌ها اولویت‌بندی می‌شود.

استاندار کرمانشاه گفت: برای ایمن‌سازی کرمانشاه و اتمام واقعی بازسازی زلزله به ۴ همت اعتبار نیاز است که حدود ۲.۷ هزار میلیارد تومان آن صرف مناطق زلزله‌زده و ۱.۳ هزار تومان آن برای مابقی استان هزینه شود.

کد خبر 748515

دیگر خبرها

  • کشف ۱۰۵۰ بسته شکر بسته‌بندی غیراستاندارد
  • لزوم همکاری نهادهای دولتی و بخش خصوصی برای توسعه گردشگری اردبیل
  • رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار
  • چهار هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده و حل برخی از مشکلات کلانشهر کرمانشاه
  • وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور
  • برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است
  • ایمن‌سازی کرمانشاه ۴۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد
  • بازدید میدانی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از بنا‌های آسیب دیده زلزله ۹۶
  • توقیف ۱۰۵۰ بسته شکر بسته بندی غیر استاندارد در استان کرمانشاه
  • افشای لیست ارزبگیران توسط گمرک با وجود وعده بانک مرکزی